Joomla Experts

Joomla Experts

Πως μπορεί να δημιουργηθεί ένα πετυχημένο site; Η απάντηση βρίσκεται στο σωστό σχεδιασμό του, τις πληροφορίες που διαθέτει, τη λειτουργικότητα και τη διαδραστικότητα του. Εντούτοις, το πιο καθοριστικό στοιχείο/ χαρακτηριστικό για να κατασκευάσετε ένα ελκυστικό site, είναι η σωστή εικονογράφηση. Το οπτικό υλικό αποτελεί το πιο ισχυρό μέσο επικοινωνίας. Κεντρικός στόχος σας λοιπόν, πρέπει να είναι η επιλογή της σωστής εικόνας. Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν στην επιλογή σας:

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 10:38

Ανακοινώθηκε η έκδοση Joomla! 3.4.5

Διαθέσιμη είναι από χθες 22/10/2015 η έκδοση 3.4.5 του Joomla! CMS. Η συγκεκριμένη έκδοση διορθώνει ένα σημαντικό πρόβλημα ασφάλειας. Σας συνιστούμε να αναβαθμίσετε το website σας στην τελευταία έκδοση του Joomla! το συντομότερο δυνατόν. Η έκδοση 3.4.5 του Joomla! περιλαμβάνει μόνο αναβαθμίσεις ασφάλειας, δεν περιλαμβάνει καμμιά άλλη αλλαγή σε σύγκριση με την έκδοση 3.4.4.

Τρίτη, 04 Νοεμβρίου 2014 00:00

R-SPEC PERFORMANCE - Προϊόντα Car Tuning

Η R-Spec Performance ειδικεύεται στο εμπόριο προϊόντων car tuning, αξεσουάρ αυτοκινήτων, βελτιωτικά αυτοκινήτων, ζάντες, αγωνιστικά καθίσματα κ.α. 

Η εταιρεία διαθέτει στην ελληνική αγορά τα προϊόντα των κορυφαίων εταιρειών στο είδος τους, όπως είναι η JS Racing, Buddy Club, Autoexe, Japan Racing Wheels, Ultralite, Tenzo R, Drag, XXR.

Tα προϊόντα της R-SPEC Performance αφορούν όλους τους λάτρεις του αυτοκινήτου και ειδικότερα των κατόχων αυτοκινήτων των εταιρειών Honda, Mazda, Alfa Romeo, Fiat και Toyota.  

Πληροφορίες

Έτος: 2014

Υπηρεσίες: Web design & development, web hosting

Joomla version: 3.x

Επισκεφθείτε το website: www.rspec.gr

Το studio 12 ειδικεύεται στην εκπόνηση Αρχιτεκτονικών και Ειδικών Αρχιτεκτονικών Μελετών.

Το γραφείο κατέχει την τέχνη της διοίκησης πολύπλοκων μελετών και του συντονισμού πολυκλαδικών επιστημονικών ομάδων, προς την κατεύθυνση συγκεκριμένων στόχων, μέσα σε όρια προκαθορισμένων χρόνων και προϋπολογισμών. Παράλληλα έχει επιτύχει υψηλά επίπεδα απόδοσης σχεδιασμού μεγάλων συγκροτημάτων και έργων.

Το studio 12 έχει συνεργαστεί με ένα μεγάλο κύκλο σημαντικών πελατών, μεταξύ των οποίων: Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας), Υπουργείο Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας, ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερση Νοσηλευτικών Μονάδων Α.Ε, Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Νομαρχίες Ευβοίας, Φωκίδας, Ιωαννίνων, Αιτωλοακαρνανίας, Δήμοι Περιστερίου, Κερατσινίου, Zωγράφου, Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου, κ.α.

Το studio 12 συνεχίζει την παράδοση των εταιρειών μελετών και φυσικών προσώπων των οποίων και ενσωματώνει την εμπειρία. Η πολυετής εμπειρία των παλαιών συνεργατών, συμπληρώνεται με νέους αξιόλογους συνεργάτες με πλούσιο έργο, ειδικές σπουδές και διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Πληροφορίες

Έτος: 2014

Υπηρεσίες: Web design & development

Joomla version: 3.x

Επισκεφθείτε το website: www.studio12.gr

Μεταχειρισμένος επαγγελματικός εξοπλισμός για καταστήματα μαζικής εστίασης 

Η FREEZER HOUSE ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ δραστηριοποιείται στον κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού καταστημάτων μαζικής εστίασης από το 1962.

Η επιχείρηση για πολλά χρόνια ασχολιόταν με την κατασκευή επαγγελματικού εξοπλισμού έχοντας εξοπλίσει με τα άριστα προϊόντα της πολλές εταιρίες και καταστήματα μαζικής εστίασης όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε πολλές επαρχιακές περιοχές. Η Freezer House Ανδρουλάκης ακουγόταν από στόμα σε στόμα όλο και περισσότερο καθώς όλα αυτά τα χρόνια αποτελούσε μια άριστη επιλογή για τους επιχειρηματίες που ήθελαν να εξοπλίσουν το κατάστημα τους.

Τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση έχει στραφεί στον μεταχειρισμένο επαγγελματικό εξοπλισμό προμηθεύοντας καταστήματα μαζικής εστίασης με προϊόντα εγγυημένης ποιότητας και αντοχής. Όλα τα προϊόντα περνούν από έλεγχο και service. Η FREEZER HOUSE ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ αγοράζει εξοπλισμό, επιδιορθώνει τυχόν βλάβες μέσα από λεπτομερείς ελέγχους και σας τα προσφέρει σε άριστη κατάσταση και πολύ καλές τιμές.

Πληροφορίες

Έτος: 2013

Υπηρεσίες: Web design & development, web hosting, SEO, tech support

Joomla version: 3.x

Επισκεφθείτε το website: www.freezerhouse.gr

Ένα project για καλό σκοπό

Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες (ΕΣΠ) είναι μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση, η οποία δραστηριοποιείται από το 1989 στο χώρο του ασύλου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε από την Χάρη Μπρισίμη και άλλους 20 συμπολίτες της, με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των προσφύγων στην Ελλάδα.

Το ΕΣΠ είναι Σωματείο αναγνωρισμένο ως Ειδικώς Φιλανθρωπικό, περιλαμβάνεται στα Μητρώα των αρμόδιων Υπουργείων, έχει Συμβουλευτική Ιδιότητα στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του ΟΗΕ (ECOSOC) από το 2001 και είναι επιχειρησιακός εταίρος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR). Επιπλέον, το ΕΣΠ είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για Πρόσφυγες και Εξόριστους (ECRE) από το 1991, μέλος του Ευρωπαϊκού Προγράμματος για τα Παιδιά που έχουν Χωριστεί από τις οικογένειες τους (SCEP) ενώ συμμετέχει και στην Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) από το 1999.

Πληροφορίες

Έτος: 2013

Υπηρεσίες: Web design & development, web hosting, tech support

Joomla version: 2.5

Επισκεφθείτε το website: www.gcr.gr

Μπρικέτα, πέλλετ, σόμπες πέλλετ, σόμπες ξύλου, ενεργειακά τζάκια, αερόθερμα

Το 1998 ιδρύεται η εταιρία Φεργάδης Bagno (Φεργάδης Εμμανουήλ & ΣΙΑ OE)  και ασχολείται με είδη μπάνιου, υδραυλικά και είδη θέρμανσης. Μετά από 13 χρόνια επιτυχημένης πορείας η οικογένεια μεγαλώνει και δημιουργείται η εταιρία Greenway-fuel. Η Greenway-fuel αποτελεί την οικολογική απάντηση της μητρικής εταιρίας στον χώρο, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη της ελληνικής αγοράς για εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης.

Με στόχο την παροχή οικολογικών και οικονομικών λύσεων, η Greenway-fuel δραστηριοποιείται στο χώρο της χονδρικής και λιανικής πώλησης στερεών καυσίμων και ασχολείται με όλες τις μορφές οικολογικής θέρμανσης.

Προμηθεύει την αγορά με πιστοποιημένα πέλλετ άριστης ποιότηταςμπρικέτεςσόμπες πέλλετενεργειακά τζάκιαλέβητες πέλλετλέβητες ξύλου και ηλιακούς θερμοσίφωνες στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Πληροφορίες

Έτος: 2012

Υπηρεσίες: Web design & development, web hosting, SEO, tech support

Joomla version: 2.5

Επισκεφθείτε το website: www.greenway-fuel.gr

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014 00:00

ERGOMATIC - Τεχνολογικός Εξοπλισμός

Το website του leader στον κλάδο του τεχνολογικού εξοπλισμού και των εφαρμογών αυτοματισμών κτιρίων οικιακής και βιομηχανικής χρήσης   

Η εταιρία Ergomatic Γ. Λυκουρίνος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των εφαρμογών αυτοματισμών οικιακής και βιομηχανικής χρήσης, αναπτύσσεται με θεαματικούς ρυθμούς και είναι σήμερα ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του ιταλικού εργοστασίου Aprimatic S.P.A. , που συγκαταλέγεται στα πρώτα ονόματα στο χώρο των αυτοματισμών τόσο του οικιακού όσο και του επαγγελματικού εξοπλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχει επιλεγεί ως επίσημος εκπρόσωπος της Ελβετικής εταιρείας ZEAG, που είναι πρωτοπόρα και με παγκόσμια φήμη στα αυτόματα συστήματα διαχείρισης χώρων parking, της Γερμανικής Hectronic, κατασκευάστρια συστημάτων διαχείρισης στάθμευσης παρομοιώδους αξιοπιστίας, καθώς και της Ισπανικής εταιρίας Grupsa-system SA η οποία διαθέτει μία ευρεία γκάμα από μηχανισμους για αυτόματες πόρτες. Η Ergomatic διαθέτει επίσης στην ελληνική αγορά μηχανισμούς DORMA για περιστρεφόμενες αυτόματες πόρτες και μηχανισμούς SESAMO για συρόμενες και ανοιγόμενες αυτόματες πόρτες.

Πληροφορίες

Έτος: 2011

Υπηρεσίες: Web design & development, SEO, tech support

Joomla version: 1.5

Επισκεφθείτε το website: www.ergomatic.gr

Ένα πολύ ενδιαφέρον project που έτρεξε σε πολύ γρήγορους ρυθμούς  

Το προσωπικό website της Φρόσως Σταυράκη που ήταν υποψήφια βουλευτής Α' Αθήνας με την Κοινωνική Συμφωνία στις βουλευτικές εκλογές του 2012.

Πληροφορίες

Έτος: 2012

Υπηρεσίες: Web design & development, web hosting

Joomla version:

Επισκεφθείτε το website: www.stavrakifroso.gr

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014 15:08

PYRAMIDS BATH CREATIONS - Είδη Υγιεινής

E-shop ειδών υγιεινής

Το e-shop της εταιρείας εισαγωγής και εμπορίας (χονδρική - λιανική) ειδών υγιεινής, Pyramids Bath Creations.

Πάνω από 900 προϊόντα σε 5 βασικές κατηγορίες και πολλές υπο-κατηγορίες, τουλάχιστον 3 φωτογραφίες ανά προϊόν, διαστάσεις προϊόντος, σχετικά προϊόντα και πολλά άλλα features το καθιστούσαν ως ένα από τα πιο πλήρη e-shop ειδών υγιεινής εκείνη την περίοδο. 

Πληροφορίες

Έτος: 2010

Υπηρεσίες: Web design & development, web hosting

Joomla version: 1.5

Επισκεφθείτε το website: www.pyramidsbathcreations.gr

CALENDAR

« September 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

FIND US ON FACEBOOK