Τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδων

tech support

Γνωρίζουμε πόσο δύσκολη και πολύπλοκη μπορεί να γίνει η λειτουργία και η συντήρηση ενός website. Γι' αυτό δημιουργήσαμε το backstage, ένα σύστημα διαχείρισης αιτημάτων υποστήριξης ιστοσελίδων. Ακόμα κι αν δεν έχουμε δημιουργήσει μαζί την ιστοσελίδα σας αναλαμβάνουμε να υποστηρίξουμε την λειτουργία της στοχεύοντας σε μια καλή και μακρόχρονη συνεργασία. Αποκτήστε και πάλι τον έλεγχο της ιστοσελίδας σας μέσω του backstage και επωφεληθείτε από την άμεση ανταπόκριση της ομάδας μας και την ταχύτατη ολοκλήρωση των εργασιών που μας αναθέτετε. 

Plans / Features

Επιλέξτε το κατάλληλο πλάνο υποστήριξης

Startup

49,50€
 4,95€/credit

Grow

90,00€
 4,50€/credit

Geek

120,00€
4,00€/credit 
Credits  10 credits 20 credits  30 credits
Χρόνος υποστήριξης  5 ώρες υποστήριξης 10 ώρες υποστήριξης  15 ώρες υποστήριξης
Χρόνος απόκρισης λιγότερο από 1 ώρα λιγότερο από 1 ώρα λιγότερο από 1 ώρα

Εγγραφή

Εγγραφή

Εγγραφή

*Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 23% 

Πως λειτουργεί

Τί είναι το backstage;

Το backstage είναι ένα online σύστημα διαχείρισης αιτημάτων υποστήριξης ιστοσελίδων και η λειτουργία του βασίζεται σε tickets.

Τί είναι τα tickets;

Ένα ticket ουσιαστικά αποτελεί ένα αίτημα υποστήριξης, για κάθε εργασία που θέλετε να μας αναθέσετε πρέπει να ανοίξετε ένα ticket. 

Πώς χρεώνεται κάθε ticket;

Τα tickets χρεώνονται με credits ανάλογα με τον χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση τους. Κάθε credit αντιστοιχεί σε μισή ώρα εργασίας. Για κάθε ticket που καταχωρείτε στο backstage υπάρχει ελάχιστη χρέωση ενός credit. Από κει και πέρα η χρέωση γίνεται με βήματα του ενός credit (ή μισή εργασίας) και ανάλογα με τον χρόνο που θα χρειαστεί για την ολοκλήρωση της εργασίας, ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί τα αντίστοιχα credits.

Τι είναι τα credits;

Τα credits είναι οι μονάδες χρέωσης των tickets. Για να μας αναθέσετε κάποια εργασία μέσω ticket θα πρέπει να έχετε στον λογαριασμό σας τουλάχιστον ένα credit. Κάθε credit αντιστοιχεί σε 30 λεπτά εργασίας. Μπορείτε να αγοράσετε πακέτα από credits και ανάλογα με το πακέτο υπάρχει έκπτωση στην τιμή ανά credit και άρα στην τιμή ανά μισή ώρα εργασίας.

Πόσο κοστίζουν τα credits;

Κάθε credit κοστίζει 5€. Παρ' όλα αυτά δεν μπορείτε να αγοράσετε μόνο ένα credit. Μπορείτε να αγοράσετε πακέτα από credits και ανάλογα με το πακέτο υπάρχει έκπτωση στην τιμή ανά credit και άρα στην τιμή ανά μισή ώρα εργασίας.

Πόσα credits χρειάζονται για να διεκπεραιωθεί ένα ticket;

Αυτό εξαρτάται από το επίπεδο δυσκολίας αλλά και τον όγκο της εργασίας που μας αναθέσατε. Παρ' όλα αυτά οι περισσότερες εργασίες δεν απαιτούν πάνω από μισή ώρα. Συνήθως γίνεται μια εκτίμηση από τον τεχνικό που έχει αναλάβει το αίτημα υποστήριξης και αν εκτιμήσει ότι πιθανόν να χρειαστεί αρκετό χρόνο σας ενημερώνει προτού ξεκινήσει να ασχολείτε με το αίτημα σας.