Κατασκευή ιστοσελίδων

web design & development

Αγαπάμε το διαδίκτυο και την κατασκευή ιστοσελίδων, blogs, portals, εταιρικών ιστοσελίδων, online καταστημάτων και eshop. Aκόμα περισσότερο όμως μας αρέσει να συνεργαζόμαστε με ξεχωριστούς ανθρώπους και να υλοποιούμε τις ιδέες και τους στόχους τους. Ξεκινάμε πάντα κατανοώντας το όραμα και τις φιλοδοξίες κάθε project. Εφαρμόζουμε τις γνώσεις μας και δημιουργούμε ιστοσελίδες για να υλοποιήσουμε τις ιδέες σας, να αναπτύξετε την επιχείρηση σας, να λύσετε τα προβλήματα σας, γρήγορα και οικονομικά.

Στην Joomla Experts, έχοντας αποκτήσει εμπειρία πολλών ετών μέσα από τα διαφορετικά projects που έχουμε υλοποιήσει, γνωρίζουμε πως να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα η οποία πρωτίστως θα καλύπτει τις ανάγκες σας και θα φέρνει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Σύγχρονος εικαστικός σχεδιασμός

Η ποιότητα του αισθητικού αποτελέσματος είναι πολύ σημαντική για την εκπλήρωση των στόχων μίας ιστοσελίδας και η εμπειρία μας μάς έχει δείξει ότι είναι πολύ σημαντικό ένα website να είναι αισθητικά άρτιο και όμορφο. Ταυτόγχρονα όμως πρέπει να είναι λειτουργικό και απλό αναδεικνύοντας σωστά το περιεχόμενο του.

Δόμηση περιεχομένου

Θεμελιώδες στοιχείο της ανάπτυξης μίας ιστοσελίδας είναι ο στρατηγικός σχεδιασμός της δομής και των λειτουργιών του website ώστε το αποτέλεσμα να είναι κατά το μέγιστο αποδοτικότερο. Βάσει της εμπειρίας μας θα σας συμβουλέψουμε και θα σας κατευθύνουμε για την σωστή δόμηση του περιεχομένου, την σωστή επιλογή των λεκτικών και την επιλογή της κατάλληλης θέσης για το κάθε στοιχείο της ιστοσελίδας.

Responsive layout

Η πρόταση μας περιλαμβάνει την κατασκευή της ιστοσελίδας σας με responsive layout ώστε να προσαρμόζεται στις διαστάσεις της οθόνης της συσκευής από την οποία επισκέπτεται ο χρήστης την ιστοσελίδα σας. Η υλοποίηση μιας ιστοσελίδας με responsive layout κρίνεται αναγκαία λόγω τις ραγδαίας αύξησης της χρήσης smartphones και tablets για την πρόσβαση στο διαδίκτυο και συμβάλλει καθοριστικά στην βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη και εν τέλει στην αύξηση των πωλήσεων και στην εκπλήρωση των στόχων που θέλετε να πετύχετε μέσω της ιστοσελίδας σας.

Ενέργειες προώθησης ιστοσελίδων

Ακόμα και το πιο σωστά σχεδιασμένο και αισθητικά άρτιο website, για να υλοποιήσει τους στόχους του, πρέπει να λάβει και την κατάλληλη προώθηση. SEO, SEM, email-marketing είναι μερικές από τις ενέργειες που υλοποιούμε στα πλαίσια της προώθησης μιας ιστοσελίδας. Είμαστε στην διάθεση σας για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μαζί την online στρατηγική που θα ολοκληρώσει την διαδικτυακή σας παρουσία.

Σε κάθε website που αναλαμβάνουμε εφαρμόζουμε κάποιες βασικές SEO ενέργειες για να έχει από την αρχή τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης.

  Δημιουργία καλού, πρωτότυπου, χρήσιμου περιεχομένου.
Φιλικά url της μορφής www.mysite.gr/mypage αντί της μορφής www.mysite.gr/page.php?item=2056
Επιλογή των κατάλληλων λέξεων-κλειδιών και της περιγραφής για τις επί μέρους σελίδες του ιστότοπου.
Δημιουργία κατάλληλου robots.txt για την ανάγνωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας από την Google.
 Καταχώρηση του website στο Google Webmasters Tools.
Δημιουργία και καταχώρηση xml sitemap στο Google Webmasters Tools.
Αποφυγή διπλού περιεχομένου.

Μετά την έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας σας, σας προσφέρουμε την δυνατότητα υλοποίησης καμπάνιας Google Adwords.
Η υλοποίηση καμπάνιας Google Adwords περιλαμβάνει:

 Δημιουργία λογαριασμού Google Adwords
 Δόμηση καμπάνιας σε υποκαμπάνιες και adgroup (μέχρι 3) σε 1 γλώσσα (Ελληνικά ή Αγγλικά)
 Εύρεση κατάλληλων λέξεων – κλειδιών
 Εύρεση διαφημιστικών κειμένων – text ads (1 ανά adgroup)
 Δώρο ένα κουπόνι αξίας 75€ (αφορά μόνο νέους λογαριασμούς Google Adwords)
 Παρακολούθηση για έναν μήνα.

Επίσης όπως για όλα τα website που υλοποιούμε έτσι και για το δικό σας θα δημιουργήσουμε και θα παραμετροποιήσουμε κατάλληλα έναν λογαριασμό Google Analytics ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε σημαντικά στατιστικά σχετικά με την ιστοσελίδα σας.

Ακόμα, θα εγκατάστήσουμε και θα παραμετροποίησουμε για εσάς εφαρμογή αποστολής newsletter μέσω του website και θα ενσωματώσουμε στην ιστοσελίδα σας φόρμα εγγραφής χρηστών στο newsletter.

Φιλοξενία ιστοσελίδων

Η επιλογή του παρόχου για την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας είναι πολύ σημαντική και θα πρέπει να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της, ασφαλώς και γρήγορα. Οι server μας φιλοξενούνται σε ένα από τα πιο σύγχρονα datacenter της Ευρώπης, στην Ολλανδία και περιλαμβάνουν: 24/7 monitoring, cPanel για εύκολη διαχείριση, high-end hardware (Dual 5530 Gainstown 8 core επεξεργαστή, RAID-10 protected hard disk space, 8 GB RAM), καθημερινά backup, αυτόματη ενημέρωση με ενημερώσεις ασφαλείας, υποστήριξη PHP / MySql, στατιστικά επισκεψιμότητας.